Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling
Lena Amnäs

LENA AMNÄS

LENA

KONSULT

Lena är en engagerad och lösningsorienterad konsult som har lätt för att motivera och skapa resultat. Lena får ofta uppskattning för tydlig och rak kommunikation, konsekvent ledarskap och förmåga att organisera och skapa driv och samtidigt lyssna på och se individen. Lena har särskilt intresse för ledarskap och relationsbyggande. Hon strävar alltid efter att ha en professionell hållning, en öppen och positiv inställning och har aldrig långt till skratt.


Lena utbildar och utvecklar individer och grupper inom ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, professionella samtal, konflikthantering, arbetar med ledningsgruppsutveckling, organisationsutveckling, utveckling av arbetsgrupper/team och förändringsprocesser i företag och organisationer.


Lena är diplomerad organisationskonsult, samtalscoach, facilitator och Lenas fokus är att utveckla ledare, arbetsgrupper och individer till ökad samverkan och att nå resultat. Lena har en bakgrund som HR-chef från konsultbranschen samt kundservicechef och försäljningschef. Sedan 2014 arbetar hon som konsult på heltid.