Lena Amnäs

Lena är en engagerad och lösningsorienterad konsult som har lätt för att motivera och skapa resultat. Hon får ofta uppskattning för tydlig och rak kommunikation, konsekvent ledarskap och förmåga att organisera och skapa driv och samtidigt lyssna på och se individen. Lena har särskilt intresse för ledarskap, relationsbyggande och är utpräglat utvecklingsorienterad. Hon strävar alltid efter att ha en professionell hållning med en öppen och positiv inställning dessutom har hon aldrig långt till skratt.

Med sina 15 år som chef och ledare inom transport-, bemannings- och köksbranschen har Lena en gedigen erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling. Hon arbetar långsiktigt och samarbetar nära sina kunder och samarbetspartners för att hitta de bästa utvecklingsmetoderna för respektive organisation. Insatserna anpassas alltid efter organisationens förutsättningar för att nå bästa möjliga resultat.

Lena har sedan arbetar sedan 2014 som ledarskapskonsult med stor bredd. Hon bygger, utvecklar och genomför utbildningar, handledning och coachning av chefer och ledare (individuellt och i grupp), ledningsgruppsutveckling, medarbetarutveckling, grupp- och organisationsutveckling. Lena gör också behovs- och åtgärdsanalyser, kartläggning av den psykosociala arbetsmiljön samt TeamPro-, LeadForward-, IDI-, 4Tempraments- och DISA-profiler för individuell utveckling och kartläggning i samband med ledningsgrupps- eller arbetsgrupputveckling.

E-mail: lena.amnas@riddarfjarden.com
Tel: 08-50 63 62 95
Mobil: 076-303 85 38

Riddarfjärden
Meny